Arkiv

äntligen säsongstart

Äntligen är säsongen igång och nu får man lov att fotografera lite fotboll i dagsljus igen - premiären för Falkenbergs FF kunde inte ske i bättre väder, sol relativt vindstilla och en massa energi från unga spelare som tydligt ville visa vad de kunde klara av.
Fotomässigt bjöds det även på glädjebilder denna match då Falkenbergs FF passade på att vinna över Tvååkers IF som stod för motståndet denna träningsmatch.
Det var många nya unga spelare på plan och nu i början skall man försöka få till så att man känner igen de olika spelarna men antagligen så är det bara en liten tidsfråga och det kommer att bli otroligt roligt att följa Falkenbergs FF i Superettan - nya möjligheter, nya spelare och ny arena  och en helt ny känsla !

Klicka på bilderna så får du se dom i större format.

Kommentera gärna: